Beloved Community
SanctaDivina
Naisenergiasta
Maria Magdalena Sisters/Magdalenet
Esitelmät ja kurssit
Margien artikkelit
Artikkeleita Margiesta
 
 
 

Esitelmiä Maria Magdalenasta sovitun aiheen mukaan

Katso myös muita esitelmiä

Maria Magdalena kurssi:

Maria Magdalena sydämessäni / Nais- ja miesenergian tasapainottaminen

Kurssi perustuu omiin kokemuksiini ja James Twymanin kirjoittamaan kirjaan "The Secret of the Beloved Disciple". Olen kääntänyt tämän kirjan suomeksi. Se on ilmestynyt nimellä "Opetuslapsen Salaisuus" ja jotka on julkaissut Delfiini Kirjat, www.delfiini.fi v. 2007.

Kurssin sisältö ja tavoite
Kurssilla käsitellään nais- ja miesenergian tasapainottamista. Jokaisessa miehessä ja naisessa on mies- ja naisenergiaa, koska Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen, mieheksi ja naiseksi. Naisenergiaa ei ole viimeisen 2000 vuoden aikana kuitenkaan noteerattu juuri lainkaan. Tämän vuoksi juuri naisenergian esilletuominen ja vahvistaminen on jokaiselle tärkeää, niin miehille kuin naisille.

Jeesuksen Äiti Maria ja Jeesuksen opetuslapsi Maria Magdalena ovat naisjumaluuden tuoneet esille hyvin selkeästi. Juuri Maria Magdalenan elämän tutkiminen avaa monia ovia. Olen pappiskoulutuksessani tutustunut moniin kirjoihin, jotka kertovat hänestä.

Ensimmäisenä päivänä kerron aamupäivällä kirjallisuudesta koskien Maria Magdalena ja Jeesusta sekä omista kokemuksistani.

Iltapäivällä suoritamme yhdessä feminiinisen ja maskuliinisen energian tasapainottamisseremonian käyttäen apuna pyhiä öljyjä: Nardus ja Frankinsensi

Iltapäivällä ryhmässä jaamme kokemuksiamme.

Toisena päivänä kerron aamupäivällä kääntämästäni kirjasta "Opetuslapsen Salaisuus" ja omista kokemuksistani. Jaamme myös kokemuksiamme

Iltapäivällä kerron Rauhanpyörästä ja teemme Rauhanpyörämeditaation esittäen yhdessä Rauhanrukoukset.

Kurssin kesto
Viikonloppuna yht. 16 tuntia (suggessa 4 oppituntia yhteenmenoon on 3 täyttä tuntia), aika esim. klo 10-13 ja klo 14-17.

Kurssin opetusmenetelmä
Kurssilla käytän suggestopedistä opetusmenetelmää. Siihen sisältyy musiikkia, kaunista opetusmateriaalia, liikehdintää, rentoutumista ja mukavaa yhdessäoloa.

Kurssin hinta
Sopimuksen mukaan

Tutustu sivuillani kohtaan "Maria Magdalena" sekä artikkeleihin näillä sivuillani:

Lapin Kansa  7.10.2006  ja   17.12.2007
Uusi Rovaniemi 20.10.2007
'Minä Olen' -lehden artikkelissa 27.11.2006

Sivut perustettu 9.9.1999
maria magdaleena