Beloved Community
SanctaDivina
Naisenergiasta
Maria Magdalena Sisters/Magdalenet
Esitelmät ja kurssit
Margien artikkelit
Artikkeleita Margiesta
 
 
 

MARIA MAGDALENA SISTERS / MAGDALENET

Keväällä 2009 sain Maria Magdalenalta tehtäväksi perustaa ”Maria Magdalena Sisters” yhteisön. Sen perustavassa meditaatiossa Rovaniemellä helluntaina meitä oli läsnä kolme naista: Marianne Oulusta, siskoni Riitta Rovaniemeltä ja minä. Tähän meditaatioon liittyivät monet sisaret ja ystävät eri maissa, myös SanctaDivina yhteisö, johon kuulun.

marjaana_ja_margieriitta_ja_margie
Margie ja MarjaanaRiitta ja Margie
marjaana
Marjaana

Maria Magdalena Sisters on vapaamuotoinen, henkinen yhteisö, ilman rajoittavia sääntöjä tai johtohenkilöitä. Sisar auttaa toinen toistaan tarpeen mukaan, niin kuin sisar tekee luonnostaan. Miten tämä yhteisö toimii, on täysin Maria Magdalenan toiveiden johdatuksessa. Pääasia on tiedostaa tällainen henkinen yhteisö, jolta saa energia-apua pelkästään ajattelemalla Maria Magdalenaa. Minulle voi myös lähettää rukouspyyntöjä, joita välitän eteenpäin.

Äiti Maria Magdalenan visioiden toteutumisvaiheet


1. PERUSTAMISMEDITAATIO 31.5.2009 klo 17

Toivon teidän huomioivan ja ottavan osaa tähän meditaatioon helluntaisunnuntaina 31.5. 2009 klo 17.
Maria Magdalena on antanut tehtäväkseni saada Hänen visioitaan toteutumaan. Tässä ne ovat:

Luoda Maria Magdalenan Keskus Rovaniemelle. Se kattaa nämä toiminnot:

  • Maria Magdalena Tempel I AM
  • SanctaDivina Center I AM
  • Glass Peace Chapel SanctaDivina I AM Napapiirin Pajakylässä, josta nämä rauhankappelit sitten leviävät ympäri maailmaa.

Olen kotoisin Rovaniemeltä, palannut kaksi vuotta sitten maailmalta. Olen  tämän ajan visualisoinut Maria Magdalenan antamia visioita. Olen Hänen instrumenttinsa ja välineensä.

Napapiirin Pajakylässä on jo vuosia ollut paikka varattuna kappelille, kauniilla mäellä heti Joulupukin pääpostin takana olevassa metsässä. Olen kirjoittanut ja puhunut tästä asiasta ja kaikki pitävät tätä hanketta tärkeänä. Tarvitseehan Joulupukki myös henkisyyttä lähettyvilleen, ja nimenomaan kaikki uskonnot hyväksyvää suvaitsevaisuutta ja henkisen rauhan korostamista.

Maria Magdalena Tempel – sillekin on paikka ja kaunis talo katsottuna Kemijoen törmällä pari kilometriä keskustasta.

Sen läheisyydessä on myös rakennus, joka hyvin soveltuu henkisen toiminnan keskukseksi.

Nämä rakennukset ovat tällä hetkellä käytössä ja toisten omistamia, mutta asiathan aina tapahtuvat Jumalaisen tarkoituksen mukaisesti ja kaikille osapuolille siunaukseksi ja onneksi, jos näin on.

NÄMÄ TALOT/PAIKAT TAI JOTAIN VIELÄ SUURENMOISEMPAA ILMETKÖÖN NÄIHIN TARKOITUKSIIN.

Olen itse SanctaDivinan ja Beloved Communityn jäsen; Olen saanut pappisvihkimyksen v. 2005 Assisissa Italiassa James Twymanilta. Pappisseminaarin aikainen opinto-ohjaajani Sophia on perustanut myöhemmin SanctaDivinan, joka tutkii nimenomaan naisjumaluutta, Äiti Maria energiaa.

Maria Magdalena Sisters on vapaamuotoinen verkosto, jonka jäsenet toimivat itsenäisesti ja vapaasti paikallisesti/ kansainvälisesti parhaaksi katsomallaan tavalla. He auttavat toinen toistaan mahdollisuuksien mukaan niin kuin sisar auttaa sisartaan. Mitään organisaatiota johtajineen ei tarvita.

Jokainen voi osallistua tähän maailmanlaajuiseen aloitusmeditaatioon kotonaan sisariensa/ ystäviensä kanssa. Jatkossa olemme yhteydessä siten kuin Maria Magdalena meitä ohjaa. Kiitos Hänelle tästä siunauksesta.

ANTAUTUMINEN LUOTTAMUS KIITOLLISUUS
YESH YESH YESH

Siunaten, rakastaen ja kiitollisin sydämin
Margie

Maila Maire Marketta Mylläri
Maria Magdalena Sister

kukka    kukka    


2. MARGIEN UUSI DOMAIN "mariamagdalena.fi"


Perjantaina 13.11.2009, Maya  -kalenterin mukaan Valkoisen Planeetta Taikurin, KIN 114, (itse olen Valkoinen Solaarinen Taikuri KIN 74) päivänä sain meditoidessani yhtäkkisen idean Äiti Maria Magdalenalta:

Perusta uusi domain mariamagdalena.fi kotisivuillesi ja sähköpostiisi.

Samantien lähetin meilin Markolle, joka ylläpitää sivujani ja pyysin häntä ryhtymään toimenpiteisiin  saadakseni käyttöön tämän domainin entisen margie.fi ohella.

Asia edistyi ripeästi. Domain oli vapaana ja varasimme sen heti. Alkoi ripeä työskentely kotisivujeni uudistamiseksi. Perustin kotisivuni 9.9.1999, joten syksyllä sivuni täyttivät 10 vuotta.

Ryhdyin heti tarkistamaan vanhoja tekstejä ja luomaan uutta. Syntyi uusi sivu Maria Magdalena ja sen alle useampia otsakkeita. Sivujani toteutti ensin Anu ja sitten Miikka Sakari. Ihania ihmisiä molemmat. Lämmin kiitokseni näille nuorille osaajille!

Työ valmistui niin, että perjantaina 18.12.2009 lähetin uudet sivut maailmalle.

Näin Äiti Maria Magdalena johdatti minut taas uuteen vaiheeseen elämässäni. Sydämeni iloitsee ja kiittää  tästä Siunauksesta.


3. ILON HENGEN LÄHETTILÄÄN PYÖRÄ


30.12.2009 saapui kotiin Rovaniemelle the Joyous Spirit Emissary Wheel. Sen tekijä on Rakastettu Maria Magdalena Sister, Jane Shaw Stein, joka yli vuoden ahkeran työn jälkeen sai valmiiksi tämän Margielle omistetun ihanan, kankaisen Lähettilään Pyörän, joka säteilee nyt Iloaan, Valoaan ja Rauhaansa täällä pohjoisessa Margien kotipyhäkössä. Sitä käytetään myös seremonioiden yhteydessä.

I AM The Illumined Mind
I AM The Awakened Heart
I AM he Realized Soul

YES

JOYOUS SPIRIT EMISSARY WHEEL

Created with Blessings of Love, Gratitude and Peace
For Reverend Maila Maire Marketta Mylläri
Beloved Margie
2009

Manifested in Prayers and Blessings by
Jane Shaw Stein
Sunrise Meditation Art4. NEXT TOP SPIRITUAL AUTHOR -KILPAILU 29.3. - 3.10.2010

Otan osaa NEXT TOP SPIRITUAL AUTHOR –KILPAILUUN. Sen järjestävät James Twyman ja kustantaja Robert Evans.

Kilpailu koostuu neljästä eri vaiheesta äänestyksineen ja päättyy neljään finalistiin ja yhteen voittajaan.

Vaihe 1 Kaikki kirjailijat jotka osallistuvat kilpailuun. Se alkaa 29.3 ja kestää 25.4 asti. Viimeinen eli neljäs vaihe alkaa 16.8 ja kestää 3.10 asti.

Kirjani aiheena on ”Maria Magdalena sydämessäni” eli ”Maria Magdalena in my heart”. Inspiraation tähän kirjaan ja kilpailuun osallistumiseen sain Äiti Maria Magdalenalta.

Olen kiitollinen teidän jokaisen tuesta ja rakkaudesta. Tulen kertomaan miten kilpailu edistyy ja siitä miten voitte auttaa minua näissä äänestyksissä.

Ensimmäinen tehtävä on nyt tehdä itsestäni ja kirjastani esittely, joko video- tai äänitys. Vielä en tiedä, kumman tulen tekemään. Sen tulee olla valmis 29.3. mennessä.

ANTAUDUN LUOTAN JA OLEN KIITOLLINEN.

- ÄÄNESTYS ON PÄÄTTYNYT

Kiitos kaikille äänestäjilleni The Next Top Spiritual Author -kilpailussa. Kiitos rakkaudestanne ja tuestanne. Olen tuntenut ja tunnen edelleen tämän ihanan energian sisälläni ja ympärilläni.
 
Ensimmäisessä äänestyksessä annettiin yli 80 000 ääntä kautta maailman. Tässä äänimäärässä Sinun antamasi ääni on yhtä tärkeä kuin kaikkien muidenkin!
 
Kun lähetämme Rakkauden energiaa, meidän ei tarvitse tietää, minne se menee. Energia kyllä tietää sen. Meidän ei tarvitse tietää työmme tuloksista (jos ei joku itse halua siitä välttämättä kertoa); me toimimme instrumentteina sille asialle, mille olemme omistautuneet.
 
Kun lähdin tähän kilpailuun mukaan, en tiennyt sen kummemmin, miksi. Lähdin mukaan ja innostuin matkan varrella. Onhan kirjoittamainen tullut minulle hyvin rakkaaksi. Sen avulla toimin nimenomaan Äiti Maria Magdalenan instrumenttina, saan inspiraationi ja energiani Häneltä.
 
Tämän viiden viikon aikana opin monia asioita, muun muassa nettiäänestyksestä, Facebookista, Youtubesta ja monista muista tämän hetken tavoista kommunikoida.
 
Vaikka en nyt olekaan 250 kirjoittajan joukossa jatkamaan tätä kilpailua, niin energiani ovat maailmalla ja ne tietävät tarkalleen, minne mennä, ketä tavoittaa. Elämä on täynnä Ihmeitä, sen olen jo saanut kokea. Kun odottaa Ihmeitä, ne tapahtuvat. Omalla ajallaan ja juuri oikeana hetkenä.
 
1. Antaudu
2. Luota
3. Ole kiitollinen
 
Nämä kolme periaatetta toimivat edelleen elämässäni ja välitän ne myös Sinulle Rakas Äänestäjäni.
 
Siunaten ja rakastaen
Margie
Maria Magdalena Sisaresi

5. JAMES TWYMAN SUOMESSA 11.9. - 13.9.2010

Järvenpäässä hänellä on lauantaina 11.9 konsertti, sunnuntaina 12.9 luento ja workshop ja Helsingissä sunnuntaina 13.9. luento. Vierailun järjestää Leena Sarkkinen, www.tietoinenvalinta.com.

Hieno asia, että James tulee vihdoin Suomeen. Jo syyskuussa 2005 Assisi-Rooma Rauhanvaelluksen yhteydessä esitin hänelle kutsun tulla Suomeen. Nyt Leena oli saanut inspiraation Sielunpeilin artikkelistani “Lähettilään pyörä” ja pani heti töpinäksi.
Kaikella on aikansa, nyt sitten ilmeisesti on Jamesin aika tulla Suomeen!

James Twyman on maailmankuulu kirjailija, monien rauhankonserttien, rauhantapahtumien ja filmien tekijä, ja myös Beloved Communityn, kansainvälisen ekumeenisen rauhankirkon, johtaja. Hän on myös vihkinyt minut rauhanpapiksi.

Olen hyvin onnellinen, että voin tavata Jamesin Suomessa ja koen, että NYT ON AIKA ASIOIDEN RUVETA TAPAHTUMAAN MYÖS OMALTA OSALTANI.

James ja hänen kaksi suomalaista rauhanpapitartaan, Margie ja vaasalainen Raija Maria Rintapää. Kuva on otettu Järvenpään Tietoinen valinta -messuilla.

Ks. Sielunpeilin artikkelit
Tervetuloa Suomeen James Twyman
Sielun kymmenen tilaa
6. Margie ja Paavo Väyrynen syksyllä 2011

Margien artikkeleita Paavo Väyrysestä

Henkinen kasvu talouskasvun tilalle
Paavo Eemelinpoika Väyrynen pressaksi
Maria Magdalenan politiikka
Henkinen politiikka
Henkistä politiikkaa


Vuokko Väyrynen saa Sielunpeilin Margielta

Paavo Väyrynen ja Margie

7. Venuksen tanssi Auringon kanssa 6.6.2012

Maaritar kutsui Kristiinan, Marjan ja Margien pohjoiseen Utsjoelle, Tenojoen varrelle, Suomi Neidon päächakraan, juhlimaan Venuksen ylikulkua ja tanssia Auringon kanssa. Näin syntyi syvä yhteys näiden Maria Magdalena Sisarten välille.

Sielunpeili 4/2012


Kristiina, Margie ja Maaritar


Marja ja hänen taulunsa
8. Pyhiinvaellus ”Maria Magdalena Camino” Etelä-Ranskassa 23.6. - 3.7.2013

James Twyman johti Pyhiinvaellusretken Maria Magdalenan jalanjäljillä. Meitä oli yhteensä 30 henkilöä useista maista, useimmat USA:sta.

Saavuimme Marseilleen. Olimme 25.6. Saintes-Maries-de-la-Mer (Meren Pyhät Mariat)-juhlilla. Paikka on merenrantakylä, johon Maria Magdalena saapui seurueineen Egyptistä. Siellä on joka vuosi suuret juhlat Pyhän Sarahin kunniaksi, jonka yhteydessä Mustan Madonnan patsas viedään kirkosta mereen siunattavaksi. Valtavat ihmisjoukot kansoittavat tämän pienen kylän ja mustalaiset juhlivat aivan erityisesti. Sitten vaelsimme Languedoc maakunnassa, ihailimme vapaana juoksevia valkoisia hevosia, ja kiipesimme Pyreneitten vuoristossa ylös vanhoja kataarien linnakkeita, kuten Queribus Castle, Peyrepertuse Castle ja tunnetuin Montsegur, 1200 m, joka oli  kataarien viimeinen linnake.

Kävimme sellaisissa paikoissa kuin Rennes- les- Bains, jossa James kastoi meidät ihanassa virrassa, Fontaine des Amours, jossa Maria Magdalena oli kastanut ihmisiä. Kävimme kuuluisassa Rennes- le- Chateau-paikassa. Näimme myös Bugarach-vuoren, jonka läheisyydessä Maria Magdalena ja muut Yeshuan perheenjäsenet asuivat pitkään. Kävimme useissa luolissa, joissa Maria Magdalena ja Yeshua pitivät pyhiä seremonioita. Kävimme La Sainte Baumen ihanassa luolakatedraalissa, jossa Maria Magdalena asui viimeisiä vuosinaan.

Koimme ihmeellisiä asioita ja olimme koko ajan Maria Magdalenan ja Yeshuan energioissa. Mukana oli myös Lisa Marie USA:sta, joka editoi englanninkieliset tekstini.
9. Matka Utsjoelle ja Alinan muistotilaisuus

Maria Magdalena Caminon jälkeen Lisa Marie saapui Rovaniemelle. Parin päivän kuluttua lähdimme ajamaan Utsjoen Karigasniemelle, jonne Maaritar oli meidät kutsunut. Yövyimme Unien Majatalossa, jossa tapasimme useita Maarittaren ystäviä, jotka olivat tulleet seremoniaan, joka pidettäisiin tunturin laella 8.6. 

Pidimme Rauhanrukoukset Lisa Marien kanssa kankaisen ison Lähettilään pyörän ympärillä, jonka olin tuonut kotoani. Meillä oli kummallakin papin stoolat päällä. Maaritar puhui rakkaasta ystävästään ja opiskelukaveristaan Alinasta, jonka muistoseremoniaa vietimme.

Lauantaine ajoimme tunturiin ja Alinan tuhka siroteltiin tunturin laella taivaan kirkkauteen. Sen jälkeen ystävät kokoontuivat nuotion ääreen muistoaterialle, jonka Alinan kihlattu Hans oli järjestänyt.

Olimme hyvin kiitollisia Lisa Marien kanssa, että saimme olla osallisena tässä kauniissa seremoniassa jättämässä jäähyväiset Alinalle, rakkaalle Maria Magdalena Sisarellemme.


Maria Magdalena Sisters Maaritar ja
Lisa Marie Margien kotona

Margie, Maaritar ja Lisa Marie

näkymä Tenolle

Hans

Maaritar

Lisa Marie

Rebecca, Niilon lapsenlapsi joikaa
Alinan muistoksi

10. Uudenkuun Rauhanrukoukset

Käydessäni ruskamatkalla Utsjoella Karigasniemellä, pidin Maarittaren kanssa rauhanrukoukset Unien Majatalossa 15.9.2014. Saimme idean aloittaa säännölliset rauhanrukoukset. Maaritar ehdotti uuden kuun päivää illalla klo 19. Silloin jokainen voisi omalla paikallaan yksin tai muiden kanssa pitää rauhanrukoukset ääneen tai omassa mielessään. Kristiina Tampereella innostui asiasta ja näin meitä oli jo kolme Magdalenea tässä rukouspiirissä. Jokainen lupautui lähettämään viestiä eteenpäin. Lupauduin lähettämään sähköpostissa haluaville näitä rauhanrukouksia. Olisin myös kotonani -  mikäli suinkin mahdollista -  Lähettilään pyörän edessä papinpuvussani esittämässä näitä rauhanrukouksia; myöhemmin piiriin voisi liittyä myös muita.

1. sovittu tapahtuma oli keskiviikkona 24.9.2014. Myös Lisa Marie USA:ssa oli mukana

Uudenkuun Rauhanrukoukset ovat jatkuneet säännöllisesti uudenkuun päivän iltana klo 19. Tänä vuonna rauhansessiot ovat seur:
su 30.10.16
ti 29.11.16
to 29.12.16

Kaikki ovat tervetulleita olemaan hengessä mukana ja pitämään rauhanrukouksia yhdessä ystäviensä kanssa. Sama aika, klo 19, on tärkeä asia.


11. Margien uusi kustantamo 1.9.2015 lähtien

Käänsin maalis-huhtikuussa v. 2015 Claire Heartsongin ja Catherine Ann Clemetin kirjoittaman kirjan “Anna, The Voice of the Magdalenes” (v. 2010) Tarkistusten jälkeen seurasi kustantajan etsiminen. Sain kehotuksen Valon Voimilta kustantaa suomennoksen itse. Niinpä sitten perustinkin firmaani “Santa Claus SanctaDivina Margies Workshop uuden osaston: Margien kustantamo “Santa Claus SanctaDivina”.

Anna, Jeesuksen Isoäiti, antaa tässä uudemmassa kirjassaan sellaista tietoa, mitä hän ei vielä  kirjassa “Anna, Grandmother of Jesus” ( v. 2002)  halunnut antaa, kuten tietoa Jeesuksen perhe-elämästä ja jälkeläisistä. Hyvinkin sensaatiomaista tietoa siis!

Suomennokseni “Anna, Magdalenejen Ääni”, 398 sivua, tuli painosta, Pohjolan Painotuote Oy, täällä Rovaniemellä, 24.11.2015. Monien haasteiden jälkeen saimme kuin saimmekin ihanan taittajani Tuulamarian kanssa kirjan joulumyyntiin!

Jumalainen Äiti saa äänensä kuuluville tässä tärkeässä kirjassa Isoäiti Annan ja 18 muun Magdalenen suulla.
Tänään on 9.12.2015  eli ANNAN päivä. Onneksi olkoon isoäiti Annalle ja kaikille Annoille.


12. Margien toinen ANNA -kirja

Maaliskuussa 2016 sain taas inspiraation suomentaa ANNA -kirjan, nyt Anna, Jeesuksen Isoäiti (myös lähes 400 sivua). Se valmistui myös runsaassa kahdessa kuukaudessa ja ilmestyi kustantamani elokuussa 2016. Käänsin Claire Heartsongin kirjat päinvastaisessa järjestyksessä, kuin mitä ne oli julkaistu USA:ssa. (Anna, Grandmother of Jesus, 2002 ja Anna, The Voice of the Magdalenes, 2010.)

ANNA -kirjoissa olen tutustunut aivan uuteen henkilöön: Jeesuksen Isoäiti Annaan, josta en aikaisemmin ollut tiennyt mitään. Hän on se NAINEN KAIKEN TAKANA, joka synnytti ja kasvatti suuren, 14 -lapsisen perheen, josta sitten tuli Jeesuksen tärkein tukiryhmä hänen Suurelle Työlleen täällä maanpäällä.

Koen, että nyt avautuu elämässäni se vaihe, jolloin Suuret Visiot toteutuvat. Koen olevani yksi Magdaleneista, ja tunnen olevani suuresti siunattu saadessani olla instrumenttina Jumalaiselle Äidille tänä tärkeänä tietoisuuden kohoamisen aikana.


13.Vuosi 2016 Uusia painoksia Anna -kirjoista

Anna, Magdalenejen Ääni -kirjasta sain kesäkuussa 2. painoksen, ja Anna, Jeesuksen Isoäiti -kirjasta sain elokuussa 1. painoksen. Olen erittäin iloinen ja onnellinen ANNA -kirjojen suosiosta!
14.Aktiivisuutta Facebookissa ja kirjoittamista

Olin hyvin aktiivinen Facebookissa ja lähetin myös paljon sähköposteja. Myin näin kivasti ANNA -kirjoja. Kirjoitin myös paljon artikkeleita, muun muassa Sielunpeili-lehteen 6 pitkää artikkelia kirjoista.

Sairastelua ja parantavia rukouksia

Syksyllä 2016 sairastelin ja olin menossa rintaleikkaukseen. Jouduin kuitenkin odottelemaan 5 viikkoa magneettikuvaukseen pääsyä, ja se muutti suhtautumiseni leikkaukseen. Pyysin Facebookissa ja meileillä rukouksia parantuakseni. Rukoukset olivatkin hyvin voimallisia ja auttoivat minua paljon.

Olin menossa Israelin matkalle loka-marraskuun vaihteessa. Jos olisin mennyt leikkaukseen, en olisi ehtinyt toipua ennen Israelin matkaa. Siksi peruin leikkauksen.
15.Israelin matka 25.10. - 7.11.2017

Matkan järjesti Catherine Ann Clemett, joka on Anna, Magdalenejen Ääni -kirjan 2. kirjoittaja. Matkalle tuli pieni, 8 hengen ryhmä Magdalene Sisaria: Japanista Maiko ja Lina, USA:sta Catherine Annin lisäksi Karen ja Jean, sekä Gila Cadry, hepreankielen taitoinen, Israelista kotoisin oleva, ääniparantaja ja toinen oppaamme, sekä Suomesta Sirkka Lääkkö kanssani.

Matka oli Magdalene Gridin aktivoimista ja hyvin voimallinen kokemus meille kaikille. Sirkka kirjoitti matkastamme artikkelin, joka julkaistiin Ultra -lehdessä n:o 3/2018. Ohessa linkki kirjoitukseen.


Prof. Elian luolan suulla Karmelin vuorellaSirkka Lääkön juttu Ultra 3/2018 lehdessä16. SUOMI 100 VUOTTA

Suomi 100 -juhlavuosi huipentui Itsenäisyyspäivän juhlallisuuksiin 6.12.2017. Päivää ennen 5.12. oli SITRAn (Suomen Itsenäisyyden Rahaston) 50 -vuotisjuhlat.
17. SITRA 50 VUOTTA

Israelin matkalta palattuani tulikin kiire valmistautua Sitran juhliin, hankkia juhla-asu ja järjestää matka Helsinkiin. Onneksi sain serkkuni Matin kavaljeerikseni ja sain asua hänen ja hänen vaimonsa Riitan luona Lauttasaaressa. Näin kaikki järjestyi aivan hienosti.

Sain kutsun Sitran juhlille siksi, että olen ollut siellä töissä silloin, kun rahasto aloitti toimintansa. Suomen Pankin silloinen pääjohtaja Klaus Waris, joka oli uuden rahaston perustajia, siirtyi kansleriksi Kauppakorkeakoulun ja valitsi työntekijöitä uuteen rahastoon. Aloitin juuri silloin jatko-opiskeluani Kauppakorkeakoulussa ja hain puolipäiväistä työpaikkaa. Näin sain uskomattoman upean työpaikan, jossa alussa olimme kahdestaan töissä. Klaus Waris oli hieno ihminen, asemastaan huolimatta nöyrä, vaatimaton ja erittäin huumorintajuinen. Paras mahdollinen esimies, ja mielestäni Suuri Sielu.
Juhlissa lahjoitin suomentamani kirjat: Anna, Jeesuksen Isoäiti ja Anna, Magdalenejen Ääni, Sitran kirjastoon.


Juhlapukuni Sitran 50 v. synttäreille 5.12.2017.
Itsensä Reidar Särestöniemen designia! Reidar oli     
maailmankuulu taidemaalari, kuuluisa väreistään
ja erittäin värikkäästä persoonastaan.

Esko Aho, ent. pääministeri
Sitran aikaisempi yliasiamies

Margie ja kavaljeeri, serkkupoika Matti Hakavuori18. Vuosi 2018 Uusi painos Anna, Jeesuksen Isoäiti -kirjasta

Tammikuussa oli aika saada uusi painos Anna, Jeesuksen Isoäiti -kirjasta. Näin kumpikin ANNA -kirja oli taas saatavilla ja myynnissä. Ultra -lehti tilasikin heti useamman laatikon kumpaakin kirjaa. Ultralla on nettimyyntiä ja he ovat läsnä eri messuilla.

MINÄ OLEN -messut helmikuussa olivat onnistuneet ja kumpaakin kirjaa myytiin hyvin. Olen onnellinen ANNA -kirjojen menestyksestä.

19. Joulukuussa 2019 oli aika tehdä ANNA -kirjoista E-KIRJAT.

Pohjolan Palvelut Oy, joka on painanut paperiversiot kirjoista, Anna, Jeesuksen Isoäiti ja Anna, Magdalenejen Ääni, ryhtyi toimeen ja Ilkka Haarahiltunen saikin e-kirjatiedostot valmiiksi 2.12. Myyn näitä e-kirjoja, kuten paperiversioitakin, itse sähköpostin ja Facebookin kautta.

Nyt sitten ANNA -kirjojen saatavuus suurelle yleisölle on moninkertaistunut. Äiti/Isä/Luojan Johdatuksessa ja Siunauksessa on viisasta toimia!20. Koronavuodet 2020 -2021 kuluivat hiljaiselossa, mikä tarkoittaa minulla yleensä luovaa aikaa, ja enteilee jotain uutta. Niinpä sitten vuosi 2021 olikin loppuvuodesta täynnä vipinää ja toimintaa.

Lokakuussa 2021 sain Sirkku Visurilta pyynnön, että painattaisin lisää paperisia Anna-kirjoja. Sirkku on alusta asti ollut innokkaimpia Anna –faneja ja myynyt Anna –kirjoja paljon myös ystävilleen.

En ollut ajatellut enää painattaa paperikirjoja, mutta kun Sirkku lupasi hankkia ostajia ja hoitaa myös myynnin, tulin siihen tulokseen, että mikä ettei. Aivan ilmeisesti *Yläkerta* oli asialla.

Otin yhteyttä Pohjolan Palvelut firmaan, joka oli painanut Annat. Siellä on edelleen töissä myyntipäällikkö Ilkka Haarahiltunen ja hän ilahtui kovasti ajatuksesta. Hän jopa lupautui viemään kirjat suoraan Sirkulle, kun asuu itsekin Oulussa.

Kun nyt olin päässyt toimintaan, Innostuin myös ajatuksesta tehdä artikkeleistani E-kirja. Se oli ollut pitemmän aikaa mielessä, mutta innostukseni oli puuttunut. Nyt sitten tuntui luontevalta ryhtyä toimeen.

Anna-kirjoista otin 75 kpl painoksen, ja Sirkku myi ne melkein heti ja tilitti minulle saman tien. Hieno homma! Pystyin näin maksamaan Popan laskun ja voin tarvitessa tilata uusia painoksia.

Kun on Jumalainen Ajoitus, kaikki toimi leikiten...21. Uusi E-Kirja Margielta suomenkielinen Auringonkukkia 5 kolumnikirja julkaistiin Facebookissa 10.12.2021
Aamumietiskelyllä

Isolla kivellä istuen, ympärillä ikivanhoja puita, taustalla vuorilta soliseva puro. Kilkattavia kelloja, kun lammaslauma lähestyy, pientä hämminkiä eräillä karitsoilla, kun vieraita on lähistöllä. Sitten uteliaisuus voittaa, pieni hyppy aidalta ja nopeasti muiden perään. Näky kuin suoraan raamatun kuvaelmasta. Juuri nyt todellisuus.

Silmät kiinni kuuntelen eriasteista kilkatusta.
fAamuaurinko luo ensimmäiset kultaisetsäteensä kasvoilleni. Kädet kohotettuina polvien päälle istun kivellä ja avaudun Kosmokselle.
Nousu vuorelle. Sieluni on kuin tämä jyhkeä paasi. Se nousee vuorelle etsimään villikukkia. Ja löytää ihanan kimpun. Kukka kukalta asetelma syntyy. Jähmeä kivi nousee vuorelle kukkia etsimään. Ja palaa vuorelta kukat sisällään. Tämä on sieluni laulu.
Margie

Aloitimme Henrykin seminaarissa aina uuden opiskelupäivän seuraavalla mietiskelyllä:

KULJE KAUNEUDEN MAAILMASSA
– KULJE KAUNEUDEN MAAILMASSA.
HENGITÄ SISÄÄSI KUNNIOITUKSEN ILMAA.
ANNA MIELESI HYMYILLÄ – ANNA KOKO OLEMUKSESI HYMYILLÄ. LÄHETÄ RAKKAUDEN SÄDE KAIKILLE LUODUILLE.
MUISTA, ANNA AINA ITSELLESI AIKAA.
AIKA ON YSTÄVÄSI.
KIIRE ON PYHÄN OLEMASSAOLON VASTAISTA.
TEE SITÄ MIKÄ ON OIKEIN.
ÄLÄ TEE SITÄ MIKÄ ON VÄÄRIN.

PIDÄ MIELESI PUHTAANA.
PUHDAS MIELI ON SUUREN ILON LÄHDE.
OLKOOT KAIKKI IHMISET RAUHALLISIA.
OLKOOT KAIKKI IHMISET ONNELLISIA.
OLKOOT KAIKKI IHMISET VAPAUTETTUJA.
TAHDON OLLA RAUHALLINEN.
TAHDON OLLA ONNELLINEN.
TAHDON OLLA VAPAUTETTU.

Katso: Ekofilosofia ja Ekojooga


Sivut perustettu 9.9.1999
maria magdaleena