header
Beloved Community
SanctaDivina
Naisenergiasta
Maria Magdalena Sisters/Magdalenet
Esitelmät ja kurssit
Margien artikkelit
Artikkeleita Margiesta
 
 
 
Opetuslapsen salaisuus

Beloved Community


Tämä esoteerinen järjestö on Apostoli Johanneksen ja Maria Magdalenan perustama yhteisö, joka poikkeaa Pietarin ja Paavalin perustamasta eksoteerisesta kirkosta, sillä se keskittyy Jeesuksen esoteerisiin opetuksiin. Apostoli Johanneksen sanotaan eläneen aina maanpäällä johtamassa tätä järjestöä.

Nykyisen Beloved Communityn tarkoituksena on saada yhdentyminen Pietarin maskuliinisen, eksoteerisen kirkon kansa. On aika saada Jumalainen feminiininen energia taas voimakkaammin vaikuttamaan ihmiskunnassa. Omana aikanamme tämän yhteisön tunnetuin rauhanpappi on rauhantrubaduuri /kirjailija James Twyman. Hän vetää myös Beloved Communityn pappisseminaaria.

Olen ollut James Twymanin (Beloved Community) Spiritual Peacemaking koulutuksessa ja suorittanut siellä Master of Divinity -tutkinnon sekä saanut pappisvihkimyksen syksyllä 2005.
 

     

Pappisvihkimykseni yhteydessä syyskussa 2005 Assisissa Italiassa annoin kolme pyhää sitoumusta. Ne ovat ne käskyt, jotka Jeesus antoi ristinsä juurella olleille läheisilleen:

  • TUNNE PYYTEETÖNTÄ RAKKAUTTA
  • KAITSE LAMPAITANI
  • PIDÄ ÄITI MARIA SYDÄMESSÄSI, KUNNES TULEE AIKA ANTAA HÄNET   MAAILMALLE.
kukka kukka
kukka
Saint Mary Magdalene at the Foot of the Cross
by Botticelli
Noli me tangere by Fra Angelico
Maalaus on noin vuodelta 1500. Yksinäinen Maria Magdalena tarrautuu ristin juurelle, jossa Jeesus roikkuu.

Oikealla on enkeli roikottaen kettua hännästä pää alaspäin. Kettu on gnostilainen symboli uskonnolliselle petokselle; keskiajan suositut tarinat ja kuvat usein esittävät munkin kaapuun puettua kettua, joka viekkaasti pettää ja hyväksikäyttää ihmisiä.

Tummat myrskypilvet maalauksessa vetäytyvät pois ja vasemmasta yläkulmasta, missä Isä Jumala siunaa näkymää, enkelit laskeutuvat taivaasta, jokaisella valkoinen kilpi, jossa on vino, punainen risti, Temppeliritarien merkki. (Vaikuttaa siltä, että Botticelli iloitsi siitä, että keksi uusia tapoja maalata maalauksiinsa X -kirjain.)
Tämä on Fra Angelicon ehkä merkittävin maalaus. Jeesus seisoo hautansa viereisessä puutarhassa kuokka harteillaan symboloiden viinitarhuria, 4. Evankeliumin "puutarhuria".
 
Polvistuneena Jeesuksen jalkojen juuressa ja yrittäen koskea häntä on Maria Magdalena puettuna vaalenapunaiseen asuun. Tämän vasemman käden alla, maalattuna maassa olevian kukkien sekaan huomaamattomasti on kolme pientä punaista X -kirjainta rivissä. X on kerettiläisten käyttämä symboli todellisesta valaistumisesta, valosta, ja se oli heidän uskonsa salainen koodi.
 
Jeesuksen energiaruumis ei ole vielä täysin rakentunut kuoleman jälkeen, joten sitä ei voi koskea.

X

Siitä asti kun Beloved Communityn pappisseminaarissa
opiskellessani luin kirjoja Maria Magdalenasta, on sydämeni kuulunut hänelle. Iloitsen joka hetki siitä, että saan olla häneen yhteydessä ja olla yksi hänen instrumenteistaan.

X


Saint Mary Magdalen by della Francesca

Tässä maalauksessa Maria Magalena on puettuna vihreään asuun ja punavalkoiseen viittaan. Vihreä kuvaa hedelmällisyyttä, punainen intohimoa ja valkoinen viattomuutta; värit esiintyvät usein häntä kuvaavissa maalauksissa.
 


Maalaukset ja Margien käännökset Margaret Starbirdin kirjasta "The Lady with the Alabaster Jar, Mary Magdalen and the Holy Grail"

Maria Magdalena sydämessäni Sielunpeili 5/2009

Katso kirjoja Maria Magdalenasta:
http://www.BelovedDisciple.org/
Sivut perustettu 9.9.1999
maria magdaleena