Rauhanrukoukset

Siunaamiset 

Energiahoidot 

Avioliittoon vihkimisseremoniat 

Muistoseremonia

Muut seremoniat

Margien kustantamo Santa Claus SanctaDivina

 

Margien kirjat

Margien kustantamo: Santa Claus SanctaDivina

Perustettu 1.9.2015

Käänsin maalis-huhtikuussa v. 2015 Claire Heartsongin ja Catherine Ann Clemetin kirjoittaman kirjan “Anna, The Voice of the Magdalenes” (v. 2010) Tarkistusten jälkeen seurasi kustantajan etsiminen. Sain kehotuksen Valon Voimilta kustantaa suomennoksen itse. Niinpä sitten perustinkin firmaani “Santa Claus SanctaDivina Margies Workshop uuden osaston: Margien kustantamo “Santa Claus SanctaDivina”.

Anna, Jeesuksen Isoäiti, antaa tässä uudemmassa kirjassaan sellaista tietoa, mitä hän ei vielä  kirjassa “Anna, Grandmother of Jesus” ( v. 2002)  halunnut antaa, kuten tietoa Jeesuksen perhe-elämästä ja jälkeläisistä. Hyvinkin sensaatiomaista tietoa siis!

Suomennokseni “Anna, Magdalenejen Ääni”, 398 sivua, tuli painosta, Pohjolan Painotuote Oy, täällä Rovaniemellä, 24.11.2015. Monien haasteiden jälkeen saimme kuin saimmekin ihanan taittajani Tuulamarian kanssa kirjan joulumyyntiin!

Jumalainen Äiti saa äänensä kuuluville tässä tärkeässä kirjassa Isoäiti Annan ja 18 muun Magdalenen suulla.

Margien toinen ANNA-kirja

Maaliskuussa 2016 sain taas inspiraation suomentaa ANNA -kirjan, nyt Anna, Jeesuksen Isoäiti (myös lähes 400 sivua). Se valmistui myös runsaassa kahdessa kuukaudessa ja ilmestyi kustantamani elokuussa 2016. Käänsin Claire Heartsongin kirjat päinvastaisessa järjestyksessä, kuin mitä ne oli julkaistu USA:ssa. (Anna, Grandmother of Jesus, 2002 ja Anna, The Voice of the Magdalenes, 2010.)

ANNA -kirjoissa olen tutustunut aivan uuteen henkilöön: Jeesuksen Isoäiti Annaan, josta en aikaisemmin ollut tiennyt mitään. Hän on se NAINEN KAIKEN TAKANA, joka synnytti ja kasvatti suuren, 14 -lapsisen perheen, josta sitten tuli Jeesuksen tärkein tukiryhmä hänen Suurelle Työlleen täällä maanpäällä.

Koen, että nyt avautuu elämässäni se vaihe, jolloin Suuret Visiot toteutuvat. Koen olevani yksi Magdaleneista, ja tunnen olevani suuresti siunattu saadessani olla instrumenttina Jumalaiselle Äidille tänä tärkeänä tietoisuuden kohoamisen aikana.

Anna, Jeesuksen Isoäiti

Anna, Magdalenejen Ääni 

Sivut perustettu 9.9.1999
maria magdaleena