Tervehdys

Minä olen Maila Maire Marketta Mylläri. Lempinimeni Margie sain jo opiskeluaikana, kun AIESEC -harjoittelijana olin töissä New Yorkissa. Oikeastaan ystäväni tuntevat minut parhaiten juuri tällä nimellä. Koen tämän nimen soinnin (englanniksi) omimmakseni.

JUURENI ovat Peräpohjolan vanhassa talonpoikaiskulttuurissa. Syntymäkotini on Rovaniemellä Kemijoen törmällä kauniisti seisova vanha Myllärin maatalo – kuin ihmeen kaupalla sodassa säilynyt. Sekä isäni että äitini suvut ovat satoja vuosia viljelleet Kemijoen varren peltoja. Heiltä olen perinyt kunnioitukseni Elämää kohtaan, kunnioitukseni Äiti-Maata ja sen kaikkia ilmiöitä ja eläviä olentoja kohtaan. Arvostan maaseutua ja puhdasta luontoa ja pyrin omalta osaltani vaikuttamaan sen säilymiseen.

Synnyin sota-aikana 7. lapsena 10-lapsiseen perheeseen. Olin pienenä evakkona mukana, kun Lapin kansa vaelsi Ruotsiin, pakoon Lapin polttamista. Viisivuotiaasta lähtien elin lähistöllä asuvien kahden tätini kasvattina. Sain osakseni paljon rakkautta ja huolenpitoa – toisin kuin pienemmät sisareni, jotka äidin kuoltua jäivät paljosta vaille.

ARVONI pohjautuvat Jeesuksen Vuorisaarnan etiikkaan. Olen tietoisesti pyrkinyt elämässäni käytännön tilanteissa opettelemaan ja toteuttamaan Jeesuksen antamia elämänohjeita:

  1. Ole rauhallinen
  2. Ole puhdas ajatuksissasikin
  3. Ole rehellinen
  4. Vastaa pahaan hyvällä
  5. Kohtele rakastavasti lähimmäisiäsi

KOULUTUKSENI olen saanut Helsingin Kauppakorkeakoulussa. Suoritin ensin kirjeenvaihtajan tutkinnon ja toimin johdon sihteerinä, mm. IBM:ssä, Kajaani Oy:ssä, MTV:ssä ja SITRA:ssa.
Jatkoin opiskeluani kauppat. kandiksi ja auskultoin kauppaoppilaitoksia varten, myöhemmin myös kansanopistoja varten. Opetin erityyppisissä kouluissa eri paikkakunnilla, kunnes palasin juurilleni Rovaniemelle. Siellä opetin englannin kieltä ja kauppakirjeenvaihtoa paikallisessa kauppaoppilaitoksessa.

Solmin avioliiton 33 vuotta itseäni vanhemman keravalaisen opettajan Jussi Kivelän kanssa, jonka tapasin Ruusu-Risti-seurassa. Hänen opiskeluryhmässään sain ensimmäisen kosketuksen kalevalaiseen kauneuteen ja viisauteen. 10 onnellista vuotta elämässäni, joihin sisältyi niin Vuorisaarnan, Kalevalan kuin muiden kansojen filosofioiden ja uskontojen tutkimista, loivat sen lujan kallion, mille elämäni jatkossa on pohjannut.

Lieksan kansallisessa metsäseminaarissa v. 1988 tutustuin Henryk Skolimowskiin ja hänen ekofilosofiaansa. Tästä lähtien alkoi elämässäni asteittainen irrottautuminen vanhoista työskentelytavoista. Vuoden sapattivapaa reppu selässä maailmaa kiertäen v. 1990-91 aloitti uuden jakson elämässäni. Opin paljon uutta, suoritin mm. kansainvälisen PADI-sukelluskortin. Palasin matkalta, jätin vakituisen työni ja muutin Tampereelle. Täällä löysin suggestopedisen opetusmenetelmän, mikä aiheutti vallankumouksen aivoissani. Löysin omimman tapani oppia ja opettaa.

Useamman vuoden ajan pidin englannin kielen suggestopedisiä kursseja. Näin olin siirtynyt vapaaksi keikkatyöläiseksi. Seuraavan vallankumouksen koin, kun törmäsin James Redfieldin Oivallusten Tie -kirjoihin. Elämäni palaset loksahtivat yhteen: Suggestopedinen opetusmenetelmä, Redfieldin hallintadraamat ja oma elämäni voimavarana työssä, jossa voin auttaa kanssaihmisiäni kaikilla niillä kyvyillä, joita Luoja on käyttööni antanut.

Vuosina 2003-2006 opiskelin James Twymanin kautta tulevia Jeshuan opetuksia. Suoritin Master of Divinity tutkinnon (M.Div.) Beloved Communityn Spiritual Peacemaking pappisseminaarissa ja minut vihittiin rauhanpapiksi (Minister of Peace) Assisissa Italiassa v. 2005.

Vuosina 2007-2008 opiskelin myös pyhää naisjumaluutta SanctaDivina -yhteisössä. Sen perustajajäsen Nitya/Sophia, ja Beloved Communityn pappisseminaarin aikainen opinto-ohjaajani, on minulle edelleen tärkeä henkinen opas ja rakas Maria Magdalena Sisar.

Vuonna 2009 keväällä sain Maria Magdalenalta kehotuksen perustaa vapaamuotoinen Maria Magdalena Sisters -ryhmä. Sain myös suuria Visioita, jotka tulisivat toteutumaan myöhemmin.

Marraskuussa 2009 sain Maria Magdalenalta inspiraation perustaa oma domain www. mariamagdalena.fi. Olin saman vuoden kesällä käy nyt Tukholman Maria Magdalena Kyrkassa ja heidän domaininsa www.mariamagdalena.se vaikutti myös päätökseeni, koska halusin myös Suomeen tällaisen domainin.

Syyskuussa 2010 James Twyman vieraili ensi kertaa Suomessa Tietoinen valinta -messuilla Järvenpäässä, jossa hän musisoi ja piti workshopin, samoin myös Helsingissä. Olin ilolla mukana näissä tilaisuuksissa.

Vuonna 2013 kesän alussa olin James Twymanin ryhmän mukana Camino Maria Magdalena -pyhiinvaelluksella Etelä-Ranskassa. Mukana oli myös SanctaDivina Sisareni Lisa Marie Teubel USA:sta, joka vaelluksen jälkeen tuli vierailemaan luonani Rovaniemellä. Kävimme yhdessä tapaamassa Maria Magdalena Sisters -ryhmämme jäsentä Maaritar Rantamaata Utsjoen Karigasniemellä.

Pyhiinvaellusmatka Magdalenejen jalanjäljillä jätti minuun lähtemättömän vaikutuksen. Vaelluksella Rennes-Le-Chateaun myymälässä löysin Claire Heartsongin ANNA -kirjat, joita Lisa Marie minulle suositteli.

Utsjoella ruskaretkellä vuonna 2014, majapaikassamme ”Unien Majatalossa” Maaritar, Kristiina Alatalo ja minä mietimme, miten edistää rauhaa ja rakkautta. Saimme idean aloittaa Uudenkuun Rauhanrukoukset. Näin tapahtui, ja jo 24.9 pidimme ensimmäisen rauhansession, joka sitten laajeni säännölliseksi Uudenkuun tapahtumaksi, johon rupesin lähettämään kutsumeilejä. Kerran kuussa Uudenkuunpäivänä klo 19 pidämme 12 Suuren Uskonnon Rauhanrukoukset (jotka James Twyman on säveltänyt konsertiksi). Nämä Rauhanrukoukset löydät sivuiltani.

Maaliskuussa 2015 innostuin kääntämään Anna, Magdalenejen Ääni -kirjaa, ja yllättäen sain 400 sivua suomennettua toukokuun synttäreilleni. Oli siis syytä juhlimiseen! Tarkistusten jälkeen kirja ilmestyi parahiksi joulumyyntiin uuden kustannusfirmani toimesta. Sain kehotuksen Äiti/Isä/Luojalta ottaa aikaisemman firmani uudelleen käyttöön, ja näin syntyi kustantamoni Santa Claus SanctaDivina 1.9.2015, joka sitten julkaisi Anna, Magdalenejen Ääni -kirjan ensimmäisenä painotuotteenaan.

Maaliskuussa 2016 sain taas inspiraation suomentaa ANNA -kirjan, nyt Anna, Jeesuksen Isoäiti (myös lähes 400 sivua). Se valmistui myös runsaassa kahdessa kuukaudessa ja ilmestyi kustantamani elokuussa 2016. Käänsin Claire Heartsongin kirjat päinvastaisessa järjestyksessä, kuin mitä ne oli julkaistu USA:ssa. (Anna, Grandmother of Jesus, 2002 ja Anna, The Voice of the Magdalenes, 2010.)

ANNA -kirjoissa olen tutustunut aivan uuteen henkilöön: Jeesuksen Isoäiti Annaan, josta en aikaisemmin ollut tiennyt mitään. Hän on se NAINEN KAIKEN TAKANA, joka synnytti ja kasvatti suuren, 14 -lapsisen perheen, josta sitten tuli Jeesuksen tärkein tukiryhmä hänen Suurelle Työlleen täällä maanpäällä.

Koen, että nyt avautuu elämässäni se vaihe, jolloin Suuret Visiot toteutuvat. Koen olevani yksi Magdaleneista, ja tunnen olevani suuresti siunattu saadessani olla instrumenttina Jumalaiselle Äidille tänä tärkeänä tietoisuuden kohoamisen aikana.

Maria Magdalena ja Jeshua jo aikaisemmin, ja nyt myös Isoäiti Anna ja koko hänen suuri perheensä, kaikki Magdalenet, elävät minussa, ja me kommunikoimme säännöllisesti.

Kirjoittamisesta on tullut minulle tärkeä työväline. ANNA -kirjat omalta osaltaan saavat Jumalaisen Äidin äänen tulemaan kuulluksi tänä tärkeänä aikana, jolloin Kristustietoisuutemme käy läpi suurta Ylösnousemusprosessia.

Voimavaroihini kuuluu kyky omaksua uutta ja jatkuvasti kehittää itseäni. Olen koko ikäni opiskellut ja tulen varmasti jatkossakin näin tekemään. Olen luonteeltani iloinen ja avoin – toivottavasti myös valoisa.

Pystyn hyvin kommunikoimaan ihmisten kanssa ja pystyn ”ottamaan yleisöni”. Suurin talenttini juuri onkin kyky esiintyä vapaasti (yleensä ilman papereita) ja näin intuitiivisesti ottaa huomioon kulloisetkin kuulijani.

Itseni tutkiminen ja jatkuva prosessointi ovat pohjana työssäni, jossa pyrin herättämään ja auttamaan kanssaihmisiäni, että he tietoisesti lähtisivät tutkimaan ja prosessoimaan omaa elämäänsä. Teen työtäni rakkaudella ja kaikesta sydämestäni, ”oman sieluni henkäyksellä."

Sivut perustettu 9.9.1999
maria magdaleena